Τελευταία Νέα

Κυριακή, 30 Ιουλίου 2017

Twinity : Κατασκευή πόλεων και αξιοθέατων


Το Twinity αποτελεί τον πρώτο τρισδιάστατο online εικονικό κόσμο για την κατασκευή ακριβών αντιγράφων πόλεων και αξιοθέατων, όπως το Βερολίνο ή η Ουάσινγκτον.

 Αρχικά θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η πρόσβαση στον εικονικό κόσμο του Twinity είναι ελεύθερη και το κατέβασμα του client γίνεται δωρεάν.

 Φυσικά, η ελεύθερη πρόσβαση δεν προσφέρει όλα τα προνόμια και τις δυνατότητες της εφαρμογής, όπως άλλωστε και σχεδόν όλες οι εφαρμογές που υπάρχουν˙ για το λόγο αυτό, στο Twinity συνυπάρχουν τριών ειδών μέλη: τα basic, τα premium και τα commercial, καθένα με διαφορετικές δυνατότητες. Αξίζει πάντως να αναφέρουμε ότι αν ο συγκεκριμένος εικονικός κόσμος χρησιμοποιηθεί για εκπαιδευτικούς σκοπούς, τότε ακόμη και το basic μέλος είναι υπεραρκετό, καθώς σου δίνει πρόσβαση σε κάθε πόλη και αξιοθέατο που υπάρχει και ταυτόχρονα σε αποκλείει από μέρη που καλό θα ήταν να μην επισκεφτούν τα παιδιά.

Η περιήγηση στο Twinity γίνεται με τη βοήθεια avatars, στα οποία ο χρήστης μπορεί όχι μόνο να δώσει το όνομα του, αλλά και τη μορφή του, ανεβάζοντας μια φωτογραφία του και κάνοντας την κατάλληλη διαμόρφωση. Τα νομίσματα του εικονικού κόσμου ονομάζονται Globals και η αναλογία τους με το ευρώ είναι 90:1. Με αυτά ο χρήστης μπορεί να αγοράσει αντικείμενα, ρούχα, διαμέρισμα και άλλα.

Πατήστε ΕΔΩ

Πηγή: https://sites.google.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Δίκτυα Εκπαιδευτικής Υποστήριξης