Τελευταία Νέα

Σάββατο, 22 Ιουλίου 2017

KidmediaΗ Kidmedia είναι μια ομάδα δημιουργίας εκπαιδευτικού λογισμικού για παιδιά προσχολικής και ειδικής αγωγής και των πρώτων τάξεων του δημοτικού, που δημιουργήθηκε από τους δασκάλους ειδικής αγωγής, τον Παγκράτη Παυλίδη και τον Χρίστο Μπίτση.
Συνεργάτες της ομάδας είναι η δασκάλα ειδικής αγωγής Ιουλία Δήμου και η νηπιαγωγός και μουσικός Βαλεντίνη Παυλίδου. Είναι οι δημιουργοί των λογισμικών «Ενσφηνώματα 1», “Ενσφηνώματα 2”, “Ενσφηνώματα 3”, “Μαγικό Πινέλο”, "Κυκλοφορώ με τον Ταξάκη" και του παιχνιδιού ”TETΡAΣ” για Windows και IOS (Iphone/Ipad). Όλες οι ιδέες, ο προγραμματισμός, τα γραφικά, η μουσική και τα video είναι αποκλειστικά δημιουργίες των μελών της ομάδας.

Με την εξάπλωση των tablets και των SmartPhones η ομάδα αποφάσισε να προχωρήσει στη δημιουργία online εκπαιδευτικών εφαρμογών και παιχνιδιών τα οποία θα έχουν τη δυνατότητα να "τρέχουν" σε οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα και οποιαδήποτε συσκευή με οθόνη! Αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας είναι η συνδρομητική αυτή σελίδα η οποία θα εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες δημιουργίες.

Πατήστε ΕΔΩ για μετάβαση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Δίκτυα Εκπαιδευτικής Υποστήριξης