Τελευταία Νέα

Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2017

Minecraft: Education Edition


Το Minecraft:Education Edition, έρχεται αυτό το καλοκαίρι με στόχο να προσφέρει στους εκπαιδευτικούς σε όλο τον κόσμο, μια σειρά νέων λειτουργιών και μια αναπτυγμένη κοινότητα. Tο Minecraft είναι ένας ανοιχτός κόσμος ο οποίος προωθεί τη δημιουργικότητα, τη συνεργασία και την επίλυση προβλημάτων. Το απολαμβάνει μια παγκόσμια κοινότητα με περισσότερους από 100 εκατομμύρια παίκτες, των οποίων οι δημιουργίες τους αποτελούν πηγή έμπνευσης για όλους μας.


Πολλές από τις δεξιότητες που απαιτούνται για να απολαύσει κανείς το Minecraft στο έπακρο, είναι ιδιαίτερα σημαντικές για τους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι ψάχνουν συνεχώς για καινοτόμους τρόπους ενασχόλησης μαθητών. Με την εισαγωγή του Minecraft στη σχολική τάξη, ενισχύουμε εκπαιδευτικούς και μαθητές να διδάξουν και να μάθουν μέσω της δυνατότητας που έχουν να χτίζουν και να εξερευνούν, στο πλαίσιο ενός διασκεδαστικού και γνώριμου περιβάλλοντος.

Το έχουμε ήδη δει να μεταμορφώνει σχολικές τάξεις και διδακτέα ύλη. Από το 2011, το MinecraftEdu – μία εκδοχή του Minecraft, σχεδιασμένη ειδικά για σχολικές τάξεις – έχει φτάσει σε περισσότερες από 7,000 τάξεις, σε περισσότερες από 40 χώρες ανά τον κόσμο, με τεράστια επιτυχία. Φυσικά δεν θέλουμε να σταματήσουμε εδώ. Πιστεύουμε ότι αυτή είναι μόνο η αρχή. Πατήστε ΕΔΩ Πηγή: Read more at https://news.microsoft.com/el-gr/2016/01/25/minecraft-education-edition/#qAvtmR8YJMt7G8pz.99

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Δίκτυα Εκπαιδευτικής Υποστήριξης