Τελευταία Νέα

Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2017

Μουσείο Μπενάκη : Υλικό για εκπαιδευτικούς

Εποπτικό Υλικό

Φάκελοι με διαφάνειες και επεξηγηματικά κείμενα για την αρχαία, τη βυζαντινή και τη λαϊκή τέχνη, την ιστορία της ζωγραφικής και τη νεοελληνική ζωγραφική. Το συγκεκριμένο υλικό διατίθεται και σε ηλεκτρονική μορφή. Δανείζεται από το Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Μουσείου Μπενάκη για διάστημα 15 ημερών.


ΤΙΤΛΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ


Εκπαιδευτικοί Φάκελοι
Οι εκπαιδευτικοί φάκελοι περιλαμβάνουν οπτικοακουστικό και έντυπο υλικό με θέματα που αντλούνται από τις συλλογές και τις περιοδικές εκθέσεις του Μουσείου και δανείζονται σε εκπαιδευτικούς φορείς για διάστημα 15 ημερών.

ΤΙΤΛΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ

Μουσειοσκευές 
Οι μουσειοσκευές είναι μικρές βαλίτσες που περιέχουν ενημερωτικό υλικό αφιερωμένο σε διάφορα θέματα για επεξεργασία στο χώρο του σχολείου. Δημιουργούνται από το Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Μουσείου Μπενάκη, σε συνεργασία με ειδικούς, και δανείζονται σε εκπαιδευτικούς φορείς για διάστημα 10 ημερών με προσυνεννόηση.

Περιλαμβάνουν αντίγραφα κυρίως αλλά και πρωτότυπα αντικείμενα, διαφάνειες, επεξηγηματικά κείμενα, φωτογραφίες, βιβλία για επιπλέον ενημέρωση, επιλεγμένη βιβλιογραφία, παιχνίδια, προτάσεις για δραστηριότητες και κατασκευές για τους παρακάτω τομείς:

Πηγή: http://www.benaki.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Δίκτυα Εκπαιδευτικής Υποστήριξης